De 1100 LFC van Meyer Sound is een gloednieuwe weergever van lage frequenties. Andere merken noemen zoiets een subwoofer, maar dit is een kast die weergeeft wat je erin stopt: zonder kleuring. We zijn het tweede verhuurbedrijf in Nederland die de speakers aanbied en met de 8 stuks in onze verhuur kunnen indrukwekkende zalen worden voorzien van strak, solide en natuurgetrouw laag.

Een geweldige natuurgetrouwe speaker, met een enorme geluidsdruk: dat is de Meyer Sound UPQ-1P. JVK Sound Control huurde deze weergevers al regelmatig in voor grotere evenementen en is nu eigenaar van 10 stuks UPQ-1P. Uiteraard hebben we ook de originele Meyer Sound vliegframes aangeschaft. Hiermee kan de weergever gemakkelijk worden gevlogen aan een truss constructie met de bijhorende spigot op bijvoorbeeld een Manfrotto statief worden gezet.

Voor de aansturing van al deze mooie nieuwe speakers hebben we gekozen voor de Galileo 616 van Meyer Sound. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke en goed klinkende systeemprocessor met 6 ingangen en 16 uitgangen. De ingangen zijn zowel analoog als via AES/EBU aan te sturen zodat er zonder kwaliteitsverlies signaal van een digitale mixer naar de uitgangen van de Galileo kan worden gestuurd. Vaak is de kwaliteit van de digitaal naar analoog converter in de Galileo veel beter dan de converters in een digitale mixer, zodat de kwaliteit zelfs beter wordt dan wanneer het geluid direct uit de mixer wordt gehaald.

Tevens hebben we geinvesteerd in Meyer Sound RMS (Remote Monitoring System), meer informatie hierover vindt u hier.

Mocht u meer informatie willen over Meyer Sound of de nieuwe artikelen in onze verhuur, neem dan contact met ons op!

Binnenkort een verslag van de test set-up ;-).

Bekijk de datasheet van de 1100-LFC op de website van Meyer Sound via deze link. Datasheet van de UPQ’s vind u op deze pagina.