De jaarlijkse seminar van Christian Artists vindt plaats in het Katholisch Soziales Institut in Bad Honnef (Duitsland). De internationale conferentie brengt artiesten vanover de hele wereld bij elkaar. Muzikanten, kunstenaars en dansers uit voornamelijk Amerika, Duitsland, Frankrijk, Nederland en Portugal bezochten de Christian Artists Seminars. In 2013 vond het 33e jaar CA plaats. Voor JVK was dit het 7e jaar op rij, en mochten we opnieuw uitpakken.

In een onderstaande impressie is veel te zien van het dagelijkse avondprogramma, waarbij artiesten in samenwerking of alleen een performance neerzetten, en iets kunnen laten proeven van hun talent. Diverse artiesten werden ook uitgenodigd om te komen spelen.

Veel vaste namen bij CA zijn: Ruben Bekx,  Samuel Harfst, Chris Eaton, Paul Field, Torsten Harder, Werner Hucks, Joany Muskiet, Ralph van Manen, Guido Verhoef, Trinity, Paul Yates, Heike Wetzel-Yates, Desiree van Dongelen. Hiernaast zijn er jaarlijks vele andere artiesten welke zich inzetten om deelnemers van de Seminars te laten proeven van hun werk. Leren en het sociaal een zijn staan centraal bij CA.

Entire Evening program 06/08/2013 | Trinity & more
Verderop in de video vindt u ook een performance van Hannah Clair, Guido Verhoef en nog vele anderen…